بهداشت دهان و دندان

اطلاعات مفید درباره دندان مصنوعی

لابراتوار دندان سازی یا لابراتوار ساخت پروتزهای دندانی، جایی است که انواع پروتزهای دندانی ویژهٔ هر بیمار به سفارش دندان‌پزشکان ساخته می‌شود. انواع پروتزهای دندانی شامل روکش، دندان مصنوعی و غیره است. تکنیسین‌های دندانسازی، با توجه به درخواست دندان‌پزشک مبنی بر چگونگی ساخت، اقدام به ساخت انواع پروتزها می‌کنند. این تولیدات، هم شامل قطعات دندان‌مانند و هم شامل قطعات درمانی مثل ارتودنسی می‌شود. در واقع، دندانسازها که در لابراتوارهای دندانسازی فعالیت دارند، یک عضو از تیم دندان‌پزشکی محسوب می‌شوند که با همکاری یکدیگر به بازسازی دندان‌های ازدست‌رفته یا اصلاح دندان‌های آسیب‌دیده می‌پردازند.

دندان‌پزشک، قالب را پس از ضدعفونی به لابراتوار ارسال و دندانساز، با توجه به طرح درمانِ مربوط، اقدام به ساختِ پروتز موردنظر می‌کند؛ در این میان، ممکن است چند بار کار توسط دندان‌پزشک مربوط بررسی و چک شود تا کاملاً مناسب با شرایط دهانی بیمار باشد؛ پس از آن، کار نهایی برای دندان‌پزشک ارسال و توسط دندان‌پزشک به بیمار تحویل داده خواهد شد.

رابطه میان دندانپزشک و لابراتوار دندانپزشکی

برای فهم کامل رابطه میان دندانپزشک و دندانسازی باید دانست که لابراتوار دندانپزشکی یک حرفه است. تکنسین لابراتوار یک پروتز یا اپلاینس را براساس دستورالعمل‌های دندانپزشک،با یک قیمت از پیش تعیین شده، می‌سازد. معمولا لابراتوارهای سازنده پروتز مجاور مطب‌های دندانپزشکی قرار ندارند. در واقع این دو معمولا در یک شهر نیستند که این وضعیت می‌تواند بر روابط دندانپزشک و تکنسین اثرگذار باشد. بنابراین وجودیک دستور کار صحیح، جزئی و ضروری برأی موفقیت کلی در درمان محسوب می‌شود.

اگر ازدندان مصنوعی استفاده می‌کنید احتمالا تصدیق می‌کنید که دندان‌های مصنوعی شما به بخش مهمی از فعالیت‌های روزمره‌تان مرتبط هستند. شما برای غذا خوردن و حتی برای صحبت کردن به کمک دندان‌های مصنوعی‌تان نیاز دارید و اتکاء خاصی به دندان‌های مصنوعی‌تان برای اطمینان از یک لبخند تاثیرگذار دارید. هیچ تردیدی نیست که دندان‌های مصنوعی‌تان بخش مهمی از زندگی‌تان هستند. دندان‌های مصنوعی مانند دندان‌های طبیعی نقشی مهمی دارند و مراقبت صحیح از دندان‌های مصنوعی از مهارت‌های ارزشمند است که باید آن را یاد گرفت تا بتوان همچنان از مزایای استفاده از دندان‌های مصنوعی برای سالیان طولانی بهره‌مند شد و بیشترین بهره را از هزینه‌ای که کردید ببرید.

مانند بسیاری از ابزارها، دندان‌های مصنوعی نیز به ترمیم نیاز دارند. موادی که دندان‌های مصنوعی از آنها ساخته شده ممکن است دچار سائیدگی و فرسایش شوند. شکستگی دندان مصنوعی یک پدیده معمول است به ویژه برای آن دسته از دندان‌هایی که برای مدت طولانی مورد استفاده قرار گرفته‌اند به طور معمول مشاهده می‌شود. هر چه دندان مصنوعی برای مدت طولانی‌تری مورد استفاده قرار بگیرد احتمال بیشتری دارد که مجبور شوید برای ترمیم دندان مصنوعی‌ به دندانپزشک مراجعه کنید.

دندان‌های مصنوعی نوعی پروتزهای دندانی هستند که جایگزین دندان‌های اصلی از دست رفته افراد می‌شوند. زمانی این اتفاق می‌افتد که امکان انجام ایمپلنت وجود ندارد. این دندان‌ها نیز همانند دندان‌های طبیعی فرد نیاز به مراقبت و تمیز کردن دارند. با این حال برخی افراد نسبت به این موضوع بی توجه هستند.
یکی از عوارضی که برای این دندان‌ها به وجود می‌آید، این است که دچار تغییر رنگ می‌شوند. سپس این افراد با مواجه شدن با این مشکل، شروع به یافتن پاسخ این سؤال می‌کنند که دندان مصنوعی را چگونه سفید کنیم؟
دندان‌های مصنوعی تغییر رنگ می‌دهند و زرد یا لکه دار می‌شوند؛ در چنین مواقعی، نمی‌توان آنها را با استفاده از روش‌های خانگی و یا حتی وسیله‌های حرفه‌ای دندانپزشکی سفید کرد.
علاوه بر این، بر خلاف دندان‌های طبیعی به محلول‌ها و خمیر دندان‌های سفید کننده واکنش خوبی نشان نمی‌دهند.
به همین دلیل توصیه می‌شود که آنها را به طور مرتب شستشو دهید. چرا که از تغییر رنگ و تجمع جرم و پلاک بر روی آنها پیشگیری می‌شود.

بهترین روش شستن دندان مصنوعی

نکاتی که در مورد اعمال روش های درست شست و شوی دندانهای مصنوعی، باید مورد توجه قرار گیرند؛ جنس، ساختار و مکانیزم عمل این دندانها هستند. قطعا روشی که طی آن تمام موارد و نکات بهداشتی مورد توجه قرار گیرد، بهترین روش شست و شو می باشد. روش های مختلفی برای شست و شو وجود دارد، نظیر شست و شوی عادی با آب، مسواک زدن، شست و شو با مواد شیمیایی تمیز کننده مخصوص دندان مصنوعی، شست و شو با سرکه و یا شست و شو با قرص. همه ما برای سفید کردن دندان، به دنبال راهکار و روشهایی هستیم که به ما نشان دهند چگونه دندان هایمان را سفید کنیم. دندان‌ها به ناچار و طی یک روند طبیعی با افزایش سن، شروع به زرد شدن می‌کنند. اما طیف وسیعی از استراتژی‌ها و راهکارها می‌توانند روند زرد شدن دندان ها را کندتر کرده و حتی آن را معکوس کنند و به سفید شدن دندان ها منجر شوند. در حالی که کیت‌های سفید کننده دندان در اکثر داروخانه ها به راحتی در دسترس است، اما بسیاری از داروهای طبیعی وجود دارند که می توانند به سفید کردن دندان های زرد کمک کنند. یکی از راه های سفید شدن دندان، بلیچینگ دندان است که در مطب انجام می‌شود.

دلیل زرد شدن دندان چیست؟

دلایل بسیاری برای زرد شدن دندان‌ها وجود دارد. دو عامل مهم زرد شدن دندان‌ها عبارت‌اند از: لکه‌های حاصل از غذا افزایش سن و کاهش ضخامت مینای دندان چنانچه قصد سفارش دندان مصنوعی ، یا خدمات مرتبط با دندان های مصنوعی را دارید یا علاقه مند به مقالات و مطالب دندان و دندان سازی هستید به سایت ما به آدرس دندانسازی کرمان https://dandansazi24.ir رجوع نمایید .

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − 3 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا