رژیم و تغذیه

شانزده ماده عالی ضد تهوع

حالت تهوع نوعی اختلال گوارشی است که می تواند آزار دهنده باشد ، خصوصاً در صورت تکرار روزانه مانند بارداری.

در این مقاله ما 16 ماده مفید برای رفع تهوع و پیشگیری از آن برای شما آورده ایم:

1- پودر سماق در درمان اختلالات گوارشی و مشکلات روده بزرگ ، رفع حالت تهوع و بی اشتهایی مثر است.

2- گوجه فرنگی برای تسکین حالت تهوع صبحگاهی در خانم های باردار مفید است.

زنجبیل می تواند به جلوگیری از حالت تهوع ناشی از جراحی و شیمی درمانی و همچنین حالت تهوع در دوران بارداری کمک کند. مطالعات نشان می دهد که مصرف یک گرم پودر زنجبیل به همان اندازه داروهای آرامبخش در جلوگیری از حالت تهوع موثر است.

4. هندوانه دارای خواص زیادی از جمله ضد تهوع و ضد تهوع است ، به خصوص برای افرادی که در تابستان از گرمازدگی رنج می برند ، نوشیدن آب هندوانه با کمی گلاب می تواند مفید باشد.

5- شاتوت یکی از انواع توت ها است. مدت هاست که از جوشانده برگ این میوه برای رفع حالت تهوع استفاده می شود.

6- نعنا دارای خاصیت خنک کنندگی ، گرفتگی عضلات را تسکین می دهد و درد را تسکین می دهد. جلوگیری از درد معده و روده ، ضد اسهال ، ضد تهوع ، درد قاعدگی و سرفه از جمله اثرات عصاره این گیاه است.

ar- زرشک منقبض کننده طحال است و دارای اثر ضد تهوع است ، اما استفاده زیاد از آن باعث اسهال و حتی فلج مرکز تنفسی می شود. مصرف 3 گرم زرشک در طول روز توصیه می شود و مصرف زیاد آن می تواند مشکلات زیادی ایجاد کند.

8- نعناع فلفلی در مقابله با حالت تهوع و استفراغ ، مشکلات گوارشی و ناراحتی م effectiveثر است ، به طوری که از ترش شدن معده جلوگیری می کند و برای هضم غذا و رفع سکسکه مفید است.

9- آب لیمو خاصیت ضد تهوع دارد و برای درمان اسهال و یبوست استفاده می شود.

10- گیلاس یک ضد عفونی کننده قوی برای روده ها است. به درمان کم خونی ، تصلب شرایین ، خستگی ، دیابت ، نارسایی کبدی ، آرتروز (درد و التهاب مفاصل) ، نقرس و حالت تهوع کمک می کند.

گوجه فرنگی برای تسکین حالت تهوع صبحگاهی در خانم های باردار مفید است.

11- تمبر هندی مانند ملین عمل می کند. این میوه پیش غذا است و همچنین منبع آنتی اکسیدان است. خوردن آن به همراه غذا به هضم آن کمک می کند. علاوه بر این ، برای کاهش حالت تهوع مفید است ، بنابراین افزودن آن به غذا به ویژه در رژیم غذایی افرادی که مشکلات گوارشی دارند توصیه می شود.

12. در طب سنتی چین از دارچین برای درمان سرماخوردگی ، حالت تهوع ، اسهال و گرفتگی های قاعدگی استفاده می شود.

13- دم کشیدن پوست پرتقال باعث افزایش اشتها می شود. سیستم هضم را تقویت می کند و نفخ و حالت تهوع را از بین می برد. سیستم گردش خون را بهبود می بخشد. برای تهیه این دم کرده ، حدود یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال خرد شده را در آب جوش بریزید و بعد از 10 تا 15 دقیقه آن را میل کنید.

14- رب انار برای بهبود بی اشتهایی ، حالت تهوع ، ضعف عمومی ، تصفیه خون و میگرن بسیار مفید است.

15- از نظر طب سنتی میوه سنجد ماهیت سرد و خشکی دارد و ضد تهوع و صفرا است.

16- ویتامین 6 یکی از ویتامین های محلول در آب است که در رفع حالت تهوع مثر است. این ویتامین در غذاهای زیر یافت می شود: گردو ، بادام زمینی ، لوبیای سفید ، نخود فرنگی ، سویا ، اسفناج ، گوجه فرنگی ، ذرت ، گندم کامل ، سبوس گندم ، جگر ، کله پاچه ، گوشت گاو ، میگو ، بوقلمون ، تخم مرغ ، شیر ، انگور ، طالبی ، آناناس ، سیب ، پرتقال ، گلابی و هلو.

مسمومیت با 5 ماده که موجب تهوع می شود

1- مصرف سه گرم زعفران در ماه برای هر فرد مناسب است و استفاده بیش از پنج گرم زعفران در یک وعده غذایی عوارضی مانند سرگیجه ، کاهش ضربان قلب و حالت تهوع ایجاد می کند. همچنین این مقدار زعفران در دوران بارداری خطر سقط جنین را افزایش می دهد.

2- پروتئین موجود در تخم مرغ می تواند در برخی افراد ایجاد حساسیت کند و منجر به علائم آلرژی غذایی شود. سردرد ، کهیر ، خارش پوست ، حالت تهوع و استفراغ و درد معده از علائم رایج حساسیت به تخم مرغ است.

3- اگر ظروف مسی با لایه ای از فلز دیگر مانند قلع یا فولاد ضد زنگ یا نیکل پوشانده شود ، از ورود مس به غذا جلوگیری می شود و اثرات افزایش غلظت مس در خون مانند حالت تهوع ، استفراغ و اسهال کاهش می یابد. .

4- خواص چای سبز بسیار بیشتر از عوارض آن است. از آنجایی که چای سبز حاوی کافئین است ، مصرف زیاد آن باعث تغییر حالت ، بی خوابی ، تپش قلب و حالت تهوع ، حالت تهوع ، اسهال ، سردرد و بی اشتهایی می شود.

5- رازیانه نوعی گیاه دارویی است که کاربردهای متفاوتی دارد. تمام قسمتهای مختلف این گیاه ، یعنی دانه ها ، برگها و ریشه های آن خوراکی است ، اما روغن دانه رازیانه سمی است و حتی مصرف کم آن می تواند منجر به جوش های پوستی ، مشکلات تنفسی و حالت تهوع شود.

دارویی برای رفع تهوع

زنجبیل 25 گرم

هل 50 گرم

نمک 5 گرم

روش تهیه و مقدار مصرف:

یک قاشق غذاخوری از مخلوط فوق را که قبلاً زده شده درون یک لیوان آب جوش ریخته و بگذارید نیم ساعت دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و دو تا سه بار در روز ، یک بار فنجان ، نیم ساعت بعد از غذا بنوشید.

ارزیابی

آیا از این مطلب رضایت داشتید ؟

امتیاز کاربر: 4.3 ( 1 نتایج)

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + 9 =

دکمه بازگشت به بالا