بهداشت دهان و دندان

ایمپلنت دندان برای چه کسانی مناسب نیست؟

ایمپلنت دندان یکی از روش‌هایی است که برای جایگزین دندان از دست رفته مورد استفاده قرار‌ می‌گیرد. ایمپلنت دارای دو بخش است که بخشی از آن باید داخل بافت استخوانی قرار بگیرد تا مانع از شل شدن و جابه ‎جایی آن گردد. این روش درمانی پروسه اجرای طولانی مدتی دارد و باید پایه ایمپلنت به خوبی با استخوان فک جوش بخورد. اما بهترین جایگزین ممکن برای دندان‌های از دست رفته است. کاشت دندان ایمپلنت اگر چه مزیت‌های بسیاری دارد، اما تمامی افراد کاندید مناسبی برای این روش نیستند و در برخی از موارد امکان استفاده از آن وجود ندارد. اگر‌ می‌خواهید بدانید که ایمپلنت دندان برای چه کسانی مناسب نیست پیشنهاد‌ می‌کنیم تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

چه افرادی‌ می‌توانند از روش کاشت ایمپلنت دندان استفاده کنند؟

چه افرادی‌ می‌توانند از روش کاشت ایمپلنت دندان استفاده کنند؟

کاشت ایمپلنت دندان از عالی‌ترین روش‌های جبران دندان از دست رفته است. به همین دلیل ایمپلنت دندان در شیراز و سایر نقاط کشور طرفداران بسیاری دارد. البته استفاده از این روش برای تمامی افراد مقدور نیست. از جمله کاندیدهای مناسب کاشت ایمپلنت‌ دندان می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.

  • افرادی که دندان‌ها و لثه سالمی دارند.
  • افرادی که بهداشت دهان و دندان مانند مسواک زدن و نخ دندان کشیدن را به خوبی رعایت‌ می‌کنند.
  • افرادی که استخوان فک آن‌ها قوام و استحکام خوبی دارد.
  • افردی که سیگار و سایر دخانیات را مصرف نمی کنند.
  • افرادی که صبر و تحمل بالایی دارند، زیرا پروسه ایمپلنت دندان گاهی اوقات تا 12 ماه طول‌ می‌کشد.

چه افرادی کاندید مناسبی برای ایمپلنت دندان نیستند؟

چه افرادی کاندید مناسبی برای ایمپلنت دندان نیستند؟

استفاده از روش ایمپلنت دندان در شیراز دارای شرایط خاصی است و فرد متقاضی باید ویژگی‌های مد نظر را داشته باشد تا دندانپزشک بتوانند کاشت دندان را برای او انجام دهند. متاسفانه برخی از افراد فاقد این شرایط هستند و نمی‌توانند از این روش درمانی استفاده کنند. از جمله این افراد‌ می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.

·       کودکان و نوجوانان

ایمپلنت دندان دارای محدودیت سنی است و کودکان و نوجوانان نمی‌توانند کاندید مناسبی برای این درمان باشند. در واقع برای کاشت ایمپلنت دندان هیچ موقع دیر نیست و سنین بالا نیز به راحتی‌ می‌توانند آن را انجام دهند. اما در سنین پایین به دلیل آنکه استخوان فک همچنان در حال رشد است امکان استفاده از این روش وجود ندارد.

·       استخوان فک تراکم لازم را نداشته باشد

وضعیت استخوان فک در ایمپلنت دندان بسیار حائز اهمیت است و در صورتی که فک حجم و تراکم کافی نداشته باشد دارای قابلیت کاشت ایمپلنت نیست. در واقع استخوان باید رشد کند تا به پایه ایمپلنت متصل شود و جوش بخورد. اما در صورتی که مدت زیادی از کشیدن دندان بگذرد استخوان فک به تحلیل رفته و ضعیف‌ می‌شود. این موضوع موجب‌ می‌شود که حجم زیادی از استخوان از دست رود و دیگر قابلیت ایمپلنت گذاری وجود نداشته باشد. بنابراین باید پس از کشیدن دندان از دست رفته به موقع برای کاشت ایمپلنت اقدام نمود.

·       مصرف سیگار و سایر دخانیات

افرادی که سیگار، الکل و یا سایر دخانیات را استفاده‌ می‌کنند نیز گزینه مناسبی برای کاشت دندان نیستند. زیرا الکل بر جریان انعقاد خون اثر گذاشته و مشکلاتی را حین جراحی به وجود‌ می‌آورد. همچنین سیگار و دیگر دخانیات نیز با کاهش گردش خون مانع از اکسیژن رسانی مطلوب به بافت‌ها‌ می‌شوند، به همین دلیل زخم‌ها دیرتر التیام پیدا‌ می‌کنند و ریسک ابتلا به عفونت افزایش‌ می‌یابد. اما با این وجود در صورتی که این افراد از چند هفته پیش از جراحی مصرف دخانیات را قطع کنند و تا چند هفته پس از ایمپلنت گذاری نیز به سراغ آن نروند و بهداشت دهان و دندان را رعایت نمایند‌ می‌توانند ایمپلنت انجام دهند.

·       بارداری

زنان باردار باید خیلی مراقبت بهداشت دهان و دندان خود باشند تا در این دوران به خدمات دندانپزشکی نیاز پیدا نکنند. ایمپلنت دندان در بارداری امکان پذیر نیست و در صورت لزوم بهتر است که پس از سه ماهه اول با نظر پزشک زنان انجام شود.

·       سلامت دهان

سلامت دهان نیز نقش مهمی در فرآیند ایمپلنت دندان دارد و در صورتی که فرد درگیر عفونت لثه و یا عفونت دهانی باشد نمی‌تواند کاشت ایمپلنت انجام دهد.

·       بیماری قلبی

در کاشت ایمپلنت دندان در کلینیک دندانپزشکی در شیراز و یا سایر شهرها، دندانپزشک وضعیت سابقه بیماری‌های قلبی بیمار را نیز پیش از ایمپلنت بررسی‌ می‌کند. زیرا افرادی که سکته کرده‌اند و یا بیماری قلبی دارند باید حتما با پزشک خود مشورت کنند و در صورت تایید پزشک برای ایمپلنت گذاری اقدام نمایند.

·       پرتو درمانی سرطانی

برای درمان بیماران سرطانی معمولا پرتودرمانی انجام‌ می‌شود و این روش درمانی به میزان قابل توجهی درمان ایمپلنت را با شکست مواجه‌ می‌کند. مخصوصا اگر پرتو درمانی در ناحیه سر یا گردن انجام شده باشد که احتمال آسیب دیدن فک بیشتر است و همین مسئله احتمال شکست درمان ایمپلنت را چندین برابر افزایش‌ می‌دهد. ازاین‌رو توصیه‌ می‌شود که حتما با پزشک پرتو درمانی خود و دندانپزشک مشورت کنید و سپس برای درمان ایمپلنت اقدام نمایید.

·       دیابت

کاشت دندان برای بیماران دیابتی در صورتی امکان پذیر است که دیابتشان تحت کنترل باشد. اما با این وجود باز هم احتمال عدم موفقیت درمان در این اشخاص بیشتر از افراد عادی است.

·       شیمی درمانی

شیمی درمانی تراکم استخوان‌ها را تحت تاثیر قرار‌ می‌دهد و موجب پوکی استخوان‌ می‌شود. به همین دلیل افرادی که تحت شیمی درمانی هستند نمی‌توانند برای کاشت دندان ایمپلنت اقدام کنند.

برای کاشت ایمپلنت دندان به کجا مراجعه کنیم؟

برای کاشت ایمپلنت دندان به کجا مراجعه کنیم؟

کلینیک‌های دندانپزشکی متعددی در سراسر ایران وجود دارد که در کنار سایر خدمات دندانپزشکی درمانی و زیبایی کاشت ایمپلنت دندان را نیز ارائه‌ می‌دهند. اما با توجه به اهمیت و حساسیت این روش درمانی باید حتما توسط یک متخصص ایمپلنت دندان در شیراز انجام شود تا بتواند درصد موفقیت بالایی داشته باشد. ازاین‌رو توصیه‌ می‌کنیم که به یک کلینیک دندانپزشکی معتبر و با سابقه درخشان مراجعه نمایید.

 یکی از بهترین مراکز برای ایمپلنت دندان در شیراز کلینیک دندانپزشکی نگین است که با بهره گیری از پیشرفته‌ ترین تجهیزات  و بالاترین استانداردهای دنیا خدمات ایمپلنت دندان را ارائه‌ می‌دهد. ازاین‌رو می‌توانید با اطمینان خاطر به این کلینیک مراجعه کنید و از خدمات بی‌نظیر آن‌ها استفاده نمایید. برای مشاهده نمونه کارها و آشنایی بیشتر با خدمات این مجموعه کافی است به وب‌سایت آن‌ها مراجعه کنید.

آدرس : شیراز، چهارراه زرگری، به سمت چمران ساختمان پزشکی ابن سینا، طبقه 4 واحد 18

وب سایت : neginclinicshiraz.com

شماره تماس :  07136276287 09900439004

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 10 =

دکمه بازگشت به بالا