رژیم و تغذیه

مواد غذایی برای افزایش بهره هوشی

ضریب هوشی به عوامل مختلفی بستگی دارد و یکی از این عوامل به رژیم روزانه افراد مربوط می شود. این بدان معناست که خوردن برخی غذاها می تواند ضریب هوشی را کاهش یا افزایش دهد. همانطور که قبلاً در Healthy خواندید ، برخی از غذاها باعث کاهش کارایی مغز می شوند. در این مقاله می خواهیم غذاهایی را به شما معرفی کنیم که شما را به فردی باهوش تر تبدیل می کند.

انواع غلات وافزایش بهره هوشی

۱- غلات سبوس دار

غذاهای تهیه شده از غلات کامل که به آرامی هضم می شوند سوخت مورد نیاز مغز شما را تأمین می کنند. اگرچه مغز شما فقط شامل سه درصد از وزن بدن است ، اما بیش از 20 درصد از انرژی شما را مصرف می کند. منابع غنی انرژی را می توان در آرد گندم کامل ، برنج قهوه ای و سایر غلات پخته شده با سبوس یافت.

توت وتاثیرآن دربهره هوشی

۲- انواع توت

آنتی اکسیدان های موجود در توت حافظه قوی تر و قدرت هماهنگی بالاتری به شما می دهند.

شکلات وافزایش هوش

۳-شکلات تلخ و قهوه

به طور کلی ، به خاطر داشته باشید که مواد حاوی آنتی اکسیدان علاوه بر خاصیت ضد سرطانی ، از جمله مواد مفید برای مغز شما هستند. شکلات و قهوه نیز از این قاعده مستثنی نیستند و مصرف آنها به سلامت مغز کمک می کند.

تاثیرامگا3بربهره هوشی

۴- غذاهای دریایی

حتماً اسیدهای چرب امگا 3 را می دانید که یکی از ارکان اصلی سلامت قلب و عروق است. امگا 3 به محافظت از سلول های مغز شما کمک می کند. با خوردن غذاهای دریایی چرب می توانید مغز خود را سالم نگه دارید. با این حال به یاد داشته باشید که خوردن بیش از حد غذاهای دریایی می تواند منجر به مسمومیت با جیوه در ماهی شود.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + سه =

دکمه بازگشت به بالا