مادر و کودک

درمان ترک سینه ها بعد از شیردهی

شیردهی باعث ایجاد زخم پستانک می شود. اما ترک خوردن و خونریزی از عوارض جانبی شیردهی نیست. درد در این ناحیه می تواند زنگ خطری برای سلامت مادر باشد. دیدن خون در این قسمت از بدن بدون احساس درد وجود دارد. ترشحات خون پستان در هفته اول شیردهی ممکن است به دلیل افزایش جریان خون در پستان رخ دهد. در این مدت ، بافت تولید کننده شیر رشد می کند. این شرایط بی ضرر است و پس از چند روز بدون هیچ درمانی برطرف می شود.

1-عوامل بروز ناراحتی

مهمترین دلیل خونریزی و ترک پستانک به دلیل موقعیت نادرست کودک در دوران شیردهی است که درد شدیدی نیز ایجاد می کند. تمرین روش صحیح شیردهی می تواند مشکل را برطرف کند. گاهی اوقات تنها یک اصلاح کوچک در این شرایط می تواند دنیایی از تفاوت ایجاد کند. اگر کودک شما برفک دارد ، باعث ترک خوردن پستانک و ایجاد درد عمیق در دوران شیردهی می شود.

برفک نوعی عفونت قارچی دهان است که در نتیجه کپک زدن در بدن و گسترش غیرقابل کنترل آن ایجاد می شود. خونریزی و ترک پستان نیز می تواند به دلیل خشکی شدید پوست یا اگزما ایجاد شود. همچنین ممکن است به دلیل خشکی شدید هوا ، باقی مانده مواد شوینده روی لباس ، پماد یا لوسیون ، صابون حمام یا مواد شوینده ضد باکتری ، پودر ، اسپری مو ، دئودورانت ، ادکلن و عطر ، اگزما در سطح قفسه سینه و نوک سینه ها ظاهر شود. . روش غلط پمپاژ (شیردوشی) پستان نیز می تواند به پستانک آسیب برساند. مکش شدید در نتیجه پمپاژ پستان باعث خونریزی زیر جلدی در برخی از زنان می شود.

 2- روش درمان

1)موقعیت کودک را در دوران شیردهی بررسی کنید ، زیرا این مهمترین علت ایجاد مشکل است. کودک باید دقیقاً جلوی پستانک (شکم تا شکم مادر) قرار گیرد. لازم است که نوک پستان و هاله اطراف کاملاً در دهان کودک باشد. گرفتن.

2)هر بار که به او شیر می دهید موقعیت کودک را تغییر دهید. این کار باعث می شود که لثه های کودک هر بار که به مناطق مختلف پستان شیر می دهید ، فشار وارد کند ، نه فقط یک نکته.

3)دنباله شیردهی را افزایش دهید و زمان آن را کوتاه کنید. فراموش نکنید که هرچه فاصله بین تغذیه بیشتر باشد ، کودک گرسنه تر خواهد شد و با شدت بیشتری شیر می دهد.

4)بعد از هر بار تغذیه ، مقدار کمی شیر را روی نوک پستان بمالید و بگذارید بماند. شیر نوک سینه را ترمیم و بهبود می بخشد.

5)از صابون ، الکل ، لوسیون ، ادکلن در محل نوک سینه استفاده نکنید. آب تمیز کردن به تنهایی برای پاکسازی سینه کافی است.

6)از مسکن استفاده کنید. اگر درد نوک پستان شدید است ، می توانید از مسکن های ضعیف مانند استامینوفن یا ایبوپروفن (30 دقیقه قبل از شیردهی) استفاده کنید.

7)در صورت ایجاد ترک های عمیق و دردناک می توانید از روغن لانونین (برای مادران شیرده) استفاده کنید. مقدار کمی از این پماد را روی نوک سینه بزنید. سینه قبل از شیردهی نیست. اگر زخم نوک پستان با این روش ها بهبود نیافت ، بهتر است به پزشک مراجعه کنید. باکتری ها ممکن است به این ناحیه حمله کرده و باعث تورم پستان شده باشند.

3- آیا این وضعیت بر روی نوزاد تاثیر می گذارد؟

اصولاً کودک از این وضعیت ناراحت نیست. شیردهی ادامه دارد ، اما به طرز دردناکی. بعلاوه ، خون موجود در شیر برای کودک خطری نخواهد داشت. مهمترین نگرانی این است که شیردهی باید با رضایت و به روشی دلپذیر برای مادر و کودک انجام شود.

ارزیابی

آیا از این مطلب رضایت داشتید؟

امتیاز کاربر: 4.35 ( 1 نتایج)

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + هفت =

دکمه بازگشت به بالا