روانشناسی

چه کسانی به موفقیت دیگران غبطه نمی خورند؟

روانشناسان و دانشمندان علوم رفتاری معتقدند که خشم ناشی از حسادت مانند سمی کشنده عمل می کند اما افزایش اعتماد به نفس باعث می شود فرد در هر شرایطی ارزش های خود را بداند و نسبت به دیگران حسادت نکند.

ایتان کروس ، محقق دانشگاه میشیگان آمریکا ، در تحقیقی درباره نقش رسانه های اجتماعی در ایجاد احساس حسادت ناشی از موفقیت دیگران ، گفت که سایت های شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک معمولاً راهی برای انعکاس اخبار مربوط به موفقیت شخصی و وقایع زندگی شاد.

وی توضیح می دهد که وقتی افراد تعداد پیام های ستایش (پسندیدن) دوست خود را در صفحات شبکه های اجتماعی خود می بینند ، احساس می کنند محبوبیت و موفقیت بیشتری دارد و این باعث ناامیدی آنها می شود و در بعضی موارد باعث عصبانیت شما می شود.

احساس حسادت نسبت به دوستان باعث افسردگی می شود ، عصبانیت از موفقیت دیگران باعث تخلیه انرژی ذهنی وی می شود و غلبه بر حسادت بدخواهانه باعث می شود انگیزه فرد از بین رفته و به فردی تلخ و ناخوشایند تبدیل شود. بودن.

کارشناسان رفتار معتقدند که لذت بردن از عزت نفس و اعتماد به نفس باعث می شود که فرد در هر شرایطی برای خود ارزش قائل شود و نسبت به دیگران حسادت نکند.

طبق مجله روانشناسی ، روانشناسان و محققان برای خلاص شدن از شر این احساسات ناخوشایند که باعث ناامیدی ، عصبانیت و حسادت می شوند ، راهکارهای زیر را توصیه می کنند:

**از مقایسه خود با دیگران دست بردارید

این روش خوبی برای ارزیابی ارزشهای فردی و مقایسه مناسب نیست. هر شخص نقاط قوت ، استعداد و تجربیات منحصر به فرد خود را دارد.

همیشه افراد بهتر ، ثروتمندتر و توانمندتر وجود دارند ، اما نباید انرژی خود را با حس حسادت هدر دهید.

تنها شخصی که باید خود را با او مقایسه کنید دیروز است.

**دستاوردهای دیگران را به دیده تحقیر نگاه نکنید

افکار و اندیشه هایی مانند او به دلیل داشتن رابطه خوب با رئیس ترویج شده است یا وی به دلیل داشتن خانواده ای ثروتمند ، جایزه را برده و باعث حسادت می شود.

شما هرگز با تضعیف دستاوردهای دیگران به قدرت معنوی نخواهید رسید. پذیرش را تقویت کنید و موفقیت دیگران را بدون قضاوت تصدیق کنید. وقتی آن شخص را تحسین می کنید ، وقتی احساس می کنید موفقیت حق آن شخص است ، این احساس به شما انگیزه می دهد و شما را ترغیب می کند که بیشتر کار کنید و به اهداف بالاتر برسید.

اگر احساس می کنید تلاش های شما کافی نیست ، به جای موفقیت آن شخص ، بر رفتارهای خود تمرکز کنید.

****به کلیشه های خود آگاه شوید

فرض کنید افراد موفق آسان است. این واقعیت که دیگران ثروت ، شهرت و موفقیت شغلی دارند به این معنی نیست که آنها از راه های غیرقانونی به این دستاوردها رسیده اند.

به جای تعمیم ، سعی کنید آنها را شناسایی کنید.

وقتی فکر می کنید آن شخص لیاقت آن موفقیت را ندارد و اگر احساس می کنید که موفقیت آن شخص به دلیل روابط خاص یا شرایط ناعادلانه در جامعه است ، حسادت بدخواهانه شما را غرق می کند ، انگیزه شما از بین می رود و به فردی تلخ و عصبانی تبدیل می شوید. تبدیل شدن

****بر ضعف های خود تمرکز نکنید

برای برخی ، تمرکز روی نقاط ضعف خود و دیگران آسان ترین کار است ، اما می تواند حسادت شما را بیشتر و بیشتر کند.

به جای تمرکز روی کاستی ها ، روی بهبود نقاط قوت خود تمرکز کنید.

همدل باشید و تمام تلاش خود را انجام دهید.

****حقایق را آن گونه که هست بپذیرید

بعضی از افراد از دیگران خوشحالتر هستند ، اما تمرکز روی آنچه که منصفانه است و بیشتر از همه شایسته آن است بی فایده است.

در حقیقت ، شکایت از بی عدالتی می تواند احساسات تلخی در ما ایجاد کند و این احساسات مهار کننده می تواند مانعی بزرگ برای بالقوه ما باشد.

*تعریفی شخصی از موفقیت برای خود خلق کنید

به یاد داشته باشید که فقط اینکه شخصی آنچه شما می خواهید را دارد ، به این معنی نیست که شما نمی توانید به آن برسید. الگوهای تفکر خود را از پیروزی او – شکست من ، به پیروزی او – پیروزی من تغییر دهید و فکر کنید که وقتی یک نفر می تواند موفق شود ، دیگران نیز می توانند.

فکر و انرژی خود را معطوف به آنچه برای رسیدن به اهداف خود باید انجام دهید ، زمان کمتری برای نگرانی در مورد چنین حسادت هایی به شما می دهد. کورکورانه رویاهای دیگران را دنبال نکنید.

تعریف خود را از موفقیت ایجاد کنید ، و این باعث می شود ترس کمتری از دیگران داشته باشید که برای رسیدن به اهداف خود تلاش می کنند. روی اهداف خود تمرکز کنید.

هر دقیقه ای که به رویاهای دیگران می پردازید ، یک دقیقه از اهداف خود را از دست می دهید.

ارزیابی

آیا از این مطلب رضایت داشتید؟

امتیاز کاربر: 5 ( 1 نتایج)

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × چهار =

دکمه بازگشت به بالا