بیماری ها

جدید ترین یافته ها از پیشگیری و درمان ویروس کرونا

مسابقه انسان با ویروس کرونا

مقاله قبلی در مورد برخی از پیشگیری و درمان COVID-19 صحبت می کرد. این در دسامبر سال 2019 در ووهان ، چین آغاز شد و منجر به یک اپیدمی گسترده شده است. با بیش از 76000 نفر از 28 کشور آلوده و 2200 نفر مرگ و میر ناشی از این بیماری را گزارش کرده اند. در حالی که داروهای مختلفی در آزمایشات بالینی معرفی شده اند ، تولید واکسن هنوز در مراحل اولیه رشد است.

تخمین زده می شود که آماده سازی واکسن کرونا ویروس برای ورود به بازار دارو حدود یک سال طول بکشد. از زمان انتشار سریع ویروس کرونا ، یا COVID-19 ، تلاش برای تولید واکسن و درمان موثر ادامه داشته است. با این حال ، هنوز هیچ داروی قطعی یا واکسن م toثری برای جلوگیری از افراد سالم وجود ندارد.

چرا طراحی و ساخت واکسن برای درمان ویروس کرونا دشوار است؟

به دلایل زیادی ، ساخت واکسن برای بیماری ویروسی مانند COVID-19 چالش برانگیز است. برخلاف بسیاری از سلولهای بدن انسان و حیوان که حاوی DNA هستند ، بسیاری از ویروس ها از اجزای ژنتیکی به نام RNA تشکیل شده اند. از آنجا که RNA تک رشته است ، توانایی شکستن پیوندهای مولکولی ، ترکیب و ایجاد قطعات ژنتیکی جدید در ویروس ها به طرز چشمگیری افزایش می یابد ، این امر می تواند از تولید واکسن های جدید علیه بیماری توسط محققان جلوگیری کند.

این امر به ویژه در مواردی که ویروس مانند COVID-19 یا بسیاری از ویروس های آنفلوانزا برای جامعه جدید باشد ، صادق است. علاوه بر توانایی ویروس ها در تولید مواد ژنتیکی جدید ، ویروس ها همچنین می توانند این ماده ژنتیکی تازه تولید شده را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و ویروس های بسیار پیچیده تر و خطرناک تری تولید کنند.

نمونه بارز آن ویروس های مختلف آنفولانزای خوکی و مرغی است که طی سال های اخیر در برخی از مناطق جهان و حتی در جهان باعث شیوع بیماری شده است. حتی اگر میزان جهش ویروس ها را در نظر نگیریم ، تولید واکسن به طور کلی طولانی و در برخی موارد سالها به طول می انجامد. به گفته اکثر کارشناسان ، کمترین زمان برای تولید واکسن حدود یک سال است.

نوشته های مشابه

این بدان دلیل است که طبق پروتکل مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) ، تولید واکسن باید شش مرحله را طی کند ، از جمله مرحله بالینی. اینها از مهمترین موانع تولید واکسن مناسب برای جلوگیری از COVID-19 هستند.

پیشرفت های دارویی در درمان ویروس کرونا COVID-19

سان یانرونگ از مرکز ملی توسعه بیوتکنولوژی در چین اذعان دارد که کلروکین فسفات می تواند در درمان بیماری عروق کرونر قلب مفید باشد. این شواهد از مطالعات چند مرحله ای افراد مبتلا به ویروس در چین بدست آمده است. بیش از 10 بیمارستان از استان های گوانگدونگ و هونان چین در این مطالعه شرکت کردند. این مرکز اعلام کرده است که داروی کلروکین اثر درمانی مشخص و قابل قبولی را نشان داده است.

داروی کلروکین فسفات برای درمان ویروس کرونا چیست؟

کلروکین یک داروی مهم در درمان مالاریا است که در بسیاری از بیماری های عفونی نیز استفاده می شود. استفاده از کلروکین در بیماران مبتلا به ویروس باعث کاهش علائم سی تی اسکن در ریه ها شده است. علاوه بر این ، تب و دوره بهبودی بیماران به دنبال استفاده از کلروکین به طور قابل توجهی کاهش یافته است. مصرف دارو منجر به افزایش درصد آزمایش هسته ای ویروس کرونا ویروس منفی در افراد شده است.

بیش از 100 شرکت کننده در این مطالعه هیچ عارضه جانبی جدی پیدا نکردند.

داروی های Favipiravir و Remdesivir در درمان ویروس کرونا

علاوه بر کلروکین ، دو داروی دیگر به نام های فاویپیراویر (داروی ضد آنفلوانزا) و رمدسیویر (داروی ضد ویروس) نیز در بهبود علائم ویروس کرونا موثر هستند. آزمایشات بالینی بیشتر برای فاویپیراویر و Remdesivir هنوز در دستور کار محققان در چین است. ژاپن یکی از کشورهایی است که برای یافتن داروی م toثر برای درمان ویروس کرونا درگیر تحقیق است. در حال حاضر مطالعات در حال بررسی اثربخشی داروی ضد ویروس HIV در برابر ویروس کرونا است. گزارش ها از چین حاکی از آن است که وزارت بهداشت چین داروی favilavir را برای درمان COVID-19 تأیید کرده است.

ارزیابی

آیا از این مطلب راضی بودید؟

امتیاز کاربر: 4.65 ( 1 نتایج)

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا