بیماری ها

راه های جلوگیری از پیشرفت بیماری آب مروارید را بشناسید ( قسمت دوم )

در مقاله قبلی ، ما بحث کردیم که آب مروارید در بیشتر موارد بخشی از روند پیری در انسان است. بنابراین پزشکان هنوز نتوانسته اند درمانی یا دارویی را طراحی کنند که بتواند از بروز آب مروارید در سنین بالا جلوگیری کند. با این حال ، نکات زیر می تواند پیشرفت آب مروارید را کند کند.

نکاتی برای جلوگیری از سیر پیشرفت بیماری آب مروارید

  • ترک سیگار و الکل: سیگار باعث کدر شدن پروتئین های داخل لنز و در نتیجه آب مروارید می شود. مصرف بیش از حد الکل باعث آب مروارید نیز می شود. ترک سیگار و الکل برای جلوگیری از آب مروارید ضروری است.
  • اگر شما یک بیماری زمینه ای دارید که شما را مستعد آب مروارید می کند ، مانند دیابت یا بیماری پاراتیروئید (که باعث کاهش کلسیم خون می شود) ، پزشک به شما سخت توصیه می کند که بیماری زمینه ای خود را کنترل کنید. افزایش سطح گلوکز خون در دیابت یا افزایش سطح گالاکتوز خون که به عنوان گالاکتوزمی ارثی شناخته می شود ، از مهمترین عوامل ایجاد آب مروارید است.
  • معاینات دوره ای چشم پزشکی منجر به تشخیص سریعتر آب مروارید و درمان موفقیت آمیزتر می شود. بنابراین ، هر چند وقت یک بار به چشم پزشک مراجعه کنید.
  • با استفاده از عینک آفتابی از اشعه ماوراio بنفش (UV) خودداری کنید. نور ماورا بنفش نوع  (UV) ساطع شده از منابعی مانند خورشید یا جوشکاری می تواند به چشم آسیب برساند و باعث آب مروارید شود.
  • دریافت ویتامین ها ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های لازم از منابع گیاهی ، به ویژه سبزیجات و میوه های رنگی ، نیازهای سلولی را برآورده می کند و فرآیندهای مربوط به پیری مانند آب مروارید را به تأخیر می اندازد.
  • استفاده طولانی مدت از برخی داروها ممکن است آب مروارید را تشدید کند. کورتیکواستروئیدها یا گلوکوکورتیکوئیدها در این گروه قرار دارند.
توصیه اکیدی بر کنترل بیماری زمینه ای

چه موقع برای درمان بیماری آب مروارید اقدام کنیم ؟

در اولین مرحله ، پزشک ممکن است با تجویز عینک طبی ، بینایی بیمار را اصلاح کند. اگر آب مروارید ایجاد شود ، جراحی آب مروارید ضروری است. در بعضی موارد مانند التهاب چشمی به دنبال آب مروارید شدید و بالغ یا گلوکوم بدنبال آب مروارید که می تواند منجر به کوری شود ، عمل جراحی آب مروارید باید فوری انجام شود.

روش های جراحی در آب مروارید

اساس عمل جراحی آب مروارید برداشتن لنز ابری و جایگزینی آن با لنز مصنوعی است. تقریباً تمام جراحی های آب مروارید به دو روش انجام می شود. روش اول به روش داخل کپسولار و روش دوم به روش خارج کپسولار معروف است. به دلیل عوارض کمتر ، بیشتر جراحی های آب مروارید در بزرگسالان با استفاده از روش دوم ، خارج کپسولار انجام می شود که در آن لنز مات برداشته می شود و با یک لنز مصنوعی در داخل چشم جایگزین می شود ، در حالی که کپسول لنز قبلی در جای خود و خارج می ماند. ممکن نیست. اگرچه میزان موفقیت در عمل جراحی آب مروارید زیاد است اما بسته به مهارت و شرایط جراح ، به ندرت ممکن است عوارض قرنیه ، شبکیه یا چشم ایجاد شود.

ارزیابی

آیا از این مطلب راضی بودید؟

امتیاز کاربر: 4.65 ( 1 نتایج)

نوشته های مشابه
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 8 =

دکمه بازگشت به بالا