دانستنی های جنسی

دانستنیهای مهم درباره زگیل در آلت تناسلی

در مورد زگیل تناسلی چه می دانید؟

زگیل های تناسلی نوعی بیماری است که دارای ضایعات به اشکال مختلف از برجستگی های براق کوچک 1 تا 2 میلی متر تا ضایعات برجسته مخملی و ضایعات متعدد گل کلم است که به رنگ پوست تیره یا روشن تر و در ناحیه تناسلی ، کشاله ران و اطراف مقعد است. زنان و مردان متغیر دیده می شوند.

عامل بیماری

علت بیماری ویروس پاپیلومای انسانی است و با علت ایجاد زگیل در سایر قسمت های بدن متفاوت است. این ویروس انواع کم خطر و پرخطری دارد و می تواند باعث سرطان در افراد ، به ویژه خانم ها شود.

بهبود خودبخودی زگیل بسیار نادر است و به دلیل خارش می تواند سایر نواحی دستگاه تناسلی را تحت تأثیر قرار دهد و بهبود کامل آن دشوار است ، به خصوص اگر ضایعات متعددی وجود داشته باشد ، بنابراین به محض مشاهده موارد فوق ، افراد باید به پزشک مراجعه کرده و به دنبال خوددرمانی باشند. و درمان های معمول برای دیگران. از زگیل جلوگیری کنید.

درباره زگیل در آلت تناسلی در مردان

راه انتقال

از آنجا که زگیل های تناسلی یک بیماری آمیزشی است ، بیمار باید از نظر ایدز و هپاتیت غربالگری شود و همسر وی باید همزمان غربالگری شود و در صورت ابتلا هر دو باید درمان شوند. اقلام نادر از طریق حوله های آلوده ، لباس شنا و لباس زیر منتقل می شود.

تشخیص

در تماس با یک فرد آلوده و یک فرد سالم ، احتمال ابتلا حدود 60٪ است. نکته مهم این است که در برخی موارد ، به ویژه در مردان ، ضایعه خاصی دیده نمی شود و اینجاست که مناطقی که ممکن است آلوده شوند باید به مدت 3 دقیقه با اسید استیک درمان شوند. 5٪ آغشته شده و سپس با بزرگنمایی توسط پزشک معاینه بیشتر می شود.

در خانم ها ، معاینه دقیق زنان و پاپ اسمیر لازم است. اگر ضایعه به صورت غیر طبیعی شکل گرفته باشد و در ضایعات مشخص نشده ، برای تأیید تشخیص یا رد ضایعات سرطانی ، نمونه برداری انجام شود. در زگیل های اطراف مقعد باید آندوسکوپی انتهای روده انجام شود. زگیل های داخلی نیز رخ می دهد.

نکات مهم جهت پیشگیری

رعایت اصول اخلاقی و رعایت حریم خانواده

عدم دستکاری زگیل و مناطق آسیب دیده ، عدم استفاده از ژیلت در مناطق آسیب دیده و معاینه و درمان هر دو زوج. استفاده از کاندوم می تواند تا حدودی خطر انتقال را کاهش دهد.

درباره زگیل در آلت تناسلی زنان

درمانها

1.استفاده از محلول پودوفیلین این کار فقط باید توسط پزشک انجام شود. استفاده توسط خود بیمار می تواند بسیار خطرناک باشد. در ناحیه واژن ، در بارداری و نوزادان ممنوع است.

2.استفاده از نیتروژن مایع توسط سرما درمانی از روش اول م moreثرتر است. تا زمان بهبودی ضایعات باید در فواصل یک تا دو هفته ای تکرار شود. روش های جراحی ، لیزر ، الکتروکوتر ، استفاده از TCA و تزریق اینترفرون آلفا نیز در موارد خاص استفاده می شود.

در موارد سیگار کشیدن ، الکل ، استرس و نقص ایمنی ، بیماری سریعتر و بیشتر گسترش می یابد. درمان ضایعات باعث کاهش درد و خارش می شود و احتمال گسترش ضایعات را کاهش می دهد. از بین بردن کامل ضایعات به صبر و استقامت بیمار نیاز دارد. در بیماران معاینه منظم و دوره ای توسط پزشک و نمونه برداری از هرگونه ضایعه مشکوک ضروری است و در زنان انجام پاپ اسمیر دوره ای ضروری است.

ارزیابی

امتیاز کاربر: 4.65 ( 1 نتایج)

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 5 =

دکمه بازگشت به بالا