روانشناسی

با خانواده خودم مسافرت برویم یا خانواده همسرم؟

تعطیلات نوروز نزدیک است و برنامه ریزی برای سفر با خانواده و همسرتان یکی از مهمترین نگرانی های بسیاری از زوجین است.

اینکه این روابط چطور برنامه ریزی شده است تا به روابط زناشویی آسیب نرساند ، یک مهارت است. شما می توانید در زندگی مشترک خود بسیار قدرتمند با مشکلات و مسائل کنار بیایید. وقتی به قدرت خود پی بردید ، همکاری و انصاف خواهید داشت و با همسرتان احترام رفتار خواهید کرد. شما دیگر غصه نخورید و انتقام نمی گیرید. همچنین لازم نیست برنده شوید. شما در زندگی مشترک تشویق می شوید و …

طرح یک مشکل ارتباطی

“هشت سال از ازدواج من و همسرم می گذرد. ​​همسرم مردی مهربان و خانواده دوست است. البته این خانواده دوستی افراطی است و تمام افکار و تمرکز او روی خانواده خودش است. بنابراین او باید از خانواده هر روز ، خواه من باشم ، خواهم بود. ما باید در هر مهمانی و مناسبت در کنار خانواده همسرم باشیم. بیشتر سرگرمی های ما با خانواده همسرم است. از آنجا که من نیز شاغل هستم ، علاقه کمی به استراحت و خلوت دارم ، اما دلم برای یک روز استراحت تنگ شده است. یا باید خانه خانواده همسران یا اقوام باشیم یا آنها باید خانه ما باشند. من آنقدر درگیر خانواده همسرم هستم که از خانواده ام دور هستم.

تعطیلات عید نزدیک است و زندگی من سخت تر خواهد شد. همه عید را دوست دارند اما من از آن متنفرم. سال گذشته ، در طول سیزده روز تعطیلات ، فقط دو بار با مادر تنها خود به صرف شام رفتم و این وضعیت عذاب وجدان جدی برای من ایجاد کرده است. به نظر می رسد خانواده همسرم امسال نیز قصد سفر دارند و من چاره ای جز همراهی همسرم ندارم. من نمی دانم چی کار کنم. “این نوع رابطه من را از همسرم بسیار دور کرده و احساس می کنم مثل گذشته او را دوست ندارم.”

تفاهم در زندگی زناشویی

زندگی زناشویی یک رابطه فوق العاده پیچیده و بسیار حساس بین زن و مرد است. زن و شوهر در همه ابعاد زندگی با هم زندگی می کنند. علاوه بر این ، روابط زناشویی در تمام زمینه های زندگی به قدری پیچیده و بهم پیوسته است که اکثر زوجین به دلیل عدم آگاهی و باورهای غلط ، حتی در مسائل جزئی ، قادر به حل بسیاری از مشکلات و مشکلات مشترک نیستند. آنها همچنین به سختی می توانند موافقت کنند!

اگرچه زن و مرد در بسیاری از زمینه ها ویژگی های خاص خود را دارند ، اما در عمل ، زوجین کمتر به این تفاوت ها توجه می کنند و از درک هر زن و مرد از هر پدیده و واقعه کمتر آگاهی دارند. آگاهی ، تجربه ، دانش ، شرایط روحی و جسمی و دیدگاه خودشان و هر یک به دلیل خودمحوری بودن ، نسبت به هر حادثه عمل و عکس العمل متفاوتی نشان می دهند و هرکدام انتظار دارند دیگری مانند او فکر کند و بیان کند احساساتی مانند او و مانند او رفتار کنید. زیرا هر یک از آنها دیدگاه خود را اصیل ، واقع گرایانه و صحیح می دانند و تصور می کنند که مسائل را بهتر درک کرده و در تأمین نیازهای خود و همسر خود به درستی عمل می کنند. یکی از این سو mis تعبیرها را در زیر خواهید خواند:

یک مثال نوروزی

تعطیلات نوروز نزدیک است و شما می خواهید بیش از سایر روزهای سال به دیدار مادر تنها خود بروید ، اما همسرتان برنامه های دیگری با خانواده خود دارد ، شوهر شما می گوید: “برای تعطیلات عید برنامه ریزی کنید ، ما با خانواده ام به شیراز می رویم. “

شما از روی عادت های رفتاری همسرتان می دانید که این به معنای گذراندن سیزده روز تعطیلات عید در کنار خانواده همسرتان و از دست دادن فرصت دیدار با مادرتان است. بنابراین شما پاسخ می دهید ، “ببینید ،

من خیلی خسته ام. من یک سال است که هر روز به کار می روم. من دوست دارم در تعطیلات عید استراحت کنم ، به مادرم بروم ، به کار برگردم. اتفاقا ، من یک سال است که مادر مجردم را ترک می کنم و سرانجام هفته ای یک یا دو ساعت به ملاقات او می روم ، نگران او هستم. چقدر به خانواده شما چسبیده ام. “آیا من روابط خانوادگی و عاطفی ندارم؟ … “

اما اگر آن را اصلاح کنید ، می گویید: “مثل اینکه ما هر دو دوست داریم که وقت خود را با خانواده خود بگذرانیم.” بهتر است برای بخشی از تعطیلات عید با خانواده خود سفر کنید و آنها را در اواسط عید بگذارید و برگرد تا من بتوانم به خانواده ام سر بزنم و در كنار آنها باشم. “در این پاسخ ، شما هم راحت و صادق بوده اید و هم همسرتان را در نظر گرفته اید.

برای ویرایش پاسخ خود باید پاسخ دادن را به تعویق بیندازید تا در عین صداقت فاصله ای بین شما و همسرتان نباشد. به یاد داشته باشید که تشویق به جلسات باعث افزایش صداقت شما با همسرتان می شود.

چگونه تعلق خاطر نسبت به یکدیگر را بیشتر کنیم؟

با برگزاری این جلسات و تمرکز بر نکات مثبت ، در موارد دیگر با تشویق بیشتری پاسخ خواهید داد و تعلق خاطر شما به یکدیگر حفظ خواهد شد.

اگر هر زن و مرد عمیقا بخواهند زندگی مشترک خود را به شیوه ای مثبت تغییر دهند ، در این صورت مسئله توافق پیش می آید و در واقع زن و شوهر با میل و انگیزه قوی در مسیر موفقیت قرار می گیرند.

ضرب المثل های “خواستن توانایی است” ، “ضربه زدن به در” ، “رسیدن به هدف” و … همه نشان می دهد که اگر آنچه می خواهیم با انگیزه ای قوی و عمیق همراه باشد ، وضعیت به نفع ما تغییر می کند. اگر به گذشته خود نگاه کنیم ، همه ما در زندگی خود موفق بوده ایم. اگر موفقیت های به دست آمده را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهیم ، در خواهیم یافت که در میان آرمان ها و آرزوهای فراوان خود ، تنها با انگیزه ای قوی و کافی به آنچه که واقعاً و عمیقاً و به شدت انگیزه آن را داشته ایم ، دست یافته ایم.

ما باید تلاش کنیم و بپذیریم که زندگی مشترک مطلوب با خودم شروع می شود و باید از هر فرصتی برای رشد در جهت مثبت و سازنده استفاده کنیم.

ارزیابی

آیا از این مطلب رضایت داشتید؟

امتیاز کاربر: 5 ( 1 نتایج)

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + 11 =

دکمه بازگشت به بالا