اطلاعات دارویی

گیاهی برای درمان کم خونی و موثر در لاغری

اسفناج منبع غنی از ویتامین های C ،  ، A و آهن و پتاسیم است. ماهیت آن خنک است و برای کاهش تب مفید است. بیماران مبتلا به التهاب روده کوچک می توانند از برگهای سبز اسفناج برای درمان استفاده کنند.

اسفناج ملین و ضد یبوست است و کسانی که از چاقی رنج می برند می توانند از آن برای کاهش وزن استفاده کنند. طب سنتی برای رفع سرفه های خشک ، برگ های اسفناج پخته شده را با جو پوست کنده و روغن بادام توصیه می کند. سوپ اسفناج همراه با گشنیز برای سردردهای ناشی از سوi هاضمه و اختلالات دستگاه گوارش نیز مفید است.

خوردن اسفناج از سرطان جلوگیری می کند و به ویژه در جلوگیری از سرطان روده بزرگ ، معده ، پروستات ، حنجره و رحم موثر است. این گیاه خوشمزه که می توان از آن برای پخت انواع مواد غذایی استفاده کرد ، بهترین دارو برای افراد کم خون است. اسفناج مانند جارو روده بزرگ را تمیز کرده و ترشحات لوزالمعده را افزایش می دهد. این گیاه در تقویت اعصاب ، رفع آسم و گرفتگی صدا معجزه می کند.

زیان‌ها

اسفناج به دلیل دارا بودن اگزالات برای بیماران مبتلا به آرتروز ، سنگ کلیه و مثانه مناسب نیست. همچنین کسانی که سرد مزاج هستند باید اسفناج را با ادویه های گرم مانند زنجبیل و هل بخورند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × سه =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا