روانشناسی

دلشوره‌ و اضطراب ناگهانی را جدی بگیرید!

وقتی فردی با مشکلی روبرو می شود ، به دلیل نواحی اضطراب در ضمیر ناخودآگاه ، ناگهان مضطرب می شود ، اکثر مردم به این موضوع اهمیت نمی دهند اما …

دکتر مظاهری ، روانپزشک و دبیر انجمن روانپزشکان ایران ، اضطراب های ناگهانی را ناشی از زمینه ژنتیکی اضطراب در ضمیر ناخودآگاه و نتیجه مشکلات روزمره دانست.

 علت دلشوره های ناگهانی در افراد چیست؟

زمینه اضطراب برای شکل گیری این مسئله باید در افراد باشد ، زمینه اضطراب به شرح زیر است:

 -ارثی و ژنتیکی

 -زمان

 -نوع زندگی یک شخص

 – مشکلات و نگرانی های فعلی یا آینده

که در زندگی ایجاد می شود ، هنگامی که فردی با مشکلی روبرو می شود ، به دلیل مناطقی از اضطراب در ضمیر ناخودآگاه ، به عنوان مثال ، هنگام عبور از خیابان یا هنگام رانندگی ، امتحانات ناگهان مضطرب می شود. و … فرد ادعا می کند که ناگهان مضطرب شده است ، اما تحقیقات نشان می دهد که اضطراب در این افراد دائمی است ، اما در شرایط ناگهانی ، این مشکل به اوج خود می رسد ، در غیر این صورت اختلالی به نام اضطراب ناگهانی ، به خودی خود. خود وجود ندارد.

دلشوره عامل بیرونی دارد یا درونی؟

اضطراب حالتی است که ناخودآگاه رخ می دهد. نمونه آن تعریف روانشناختی اضطراب است که می گوید: “اضطراب یک احساس مبهم ناخوشایند است که در فرد وجود دارد و هیچ عامل خارجی ندارد.”

تفاوت بین ترس و اضطراب در این است که ترس عوامل بیرونی دارد ، مانند ترس از عبور از یک خیابان تاریک ، اما اضطراب عامل خارجی ندارد ، مانند نگرانی مادر برای فرزندان خود در خارج از خانه که از ضمیر ناخودآگاه او ناشی می شود.

آیا دلشوره باعث بروز مشکلات جسمی می شود؟

علائم جسمی اضطراب:

دقیقاً ، اضطراب دارای دو دسته علائم است ، علائم جسمی و علائم روانی. بیشتر افرادی که وارد این بیماری می شوند علائم جسمی مانند:

-تپش قلب

 احساس درد در قفسه سینه

 علائم تنفسی و تنگی نفس

 علائم دستگاه گوارش

 علائم ادراری و تکرر ادرار

علاوه بر این ، با توجه به اینکه اضطراب ارتباط مستقیمی با سیستم عصبی مرکزی دارد و این سیستم نیز مربوط به کلیه اندام ها و مفاصل است ، اضطراب می تواند به طور مستقیم با بسیاری از بیماری های جسمی مرتبط باشد.

روش های کاهش و یا مقابله با دلشوره چیست؟

متأسفانه مردم به این مسئله اهمیتی نمی دهند و معتقدند این مسئله مهمی نیست و نیازی به مراجعه به روانپزشك نیست ، اما در وهله اول ، فرد مبتلا به چنین اختلالی باید در جلسات درمانی كه هر دو جلسه است به روانپزشك مراجعه كند. پزشکی و روان درمانی روانپزشک ریشه مشکلات و اضطراب های بیمار را بررسی می کند و به دنبال دلایل مشکلات آزار دهنده در ناخودآگاه فرد است. در این جلسات عوامل آزار دهنده شناسایی شده و نحوه برخورد با آنها به فرد آموزش داده می شود.

ارزیابی

آیا از این مطلب رضایت داشتید؟

امتیاز کاربر: 4.1 ( 1 نتایج)

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 6 =

دکمه بازگشت به بالا