بهترین و بدترین مواد غذایی هنگام سحر
در ماه مبارک رمضان ، غذاهایی که سحر یا قبل از طلوع صبح می خوریم بسیار مهم است. در اینجا غذاهایی آورده شده که باید از مصرف آنها بیشتر استفاده کنید. ما شما را به مصرف می رسانیم.
خرما میوه کوچکی است که حاوی قند ، فیبر و مواد مغذی است و به دلیل داشتن انرژی زیاد ، مصرف آن در سحر بسیار توصیه می شود. حضرت محمد (ص) نیز فرموده اند: خرما بهترین غذای سحر است.
کربوهیدراتهای زیادی در غذاهایی مانند جو ، گندم ، عدس ، غلات و غیره وجود دارد خوردن این نوع غذاها در سحر باعث سیری بیشتر در طول روز می شود.
خوردن موز و سایر میوه هایی که سرشار از کربوهیدرات و فیبر هستند بسیار توصیه می شود. موز همچنین منبع خوبی از پتاسیم و سایر مواد مغذی ضروری است.
نوشیدن آب فراوان نه تنها در هنگام افطار بلکه در سحر نیز موجب صرفه جویی زیادی در آب در بدن خواهد شد.
مصرف غذاهای پر فیبر مانند غلات سبوس دار ، حبوبات ، انجیر ، سبوس ، گندم کامل ، سیب زمینی ، سبزیجات و تقریباً همه میوه ها (به ویژه زردآلو و آلو) توصیه می شود زیرا به هضم غذا با سرعت بیشتری کمک می کند.
از سحر از غذاهای سرخ شده و غذاهای چرب و سرخ شده خودداری کنید ، زیرا خوردن این غذاها باعث بی حالی و سستی و نفخ در بدن می شود و بهتر است از غذاهای آب پز بیشتر استفاده شود.
از نوشیدنی های کافئین دار در سحر خودداری کنید زیرا این ماده ادرار آور است که باعث کم آبی سریع می شود و در نهایت منجر به کم آبی بدن می شود.
مصرف غذاهای غنی از پروتئین مانند تخم مرغ ، ماست یا گوشت نیز بسیار توصیه می شود زیرا باعث مقاومت بدن می شود.
از خوردن شیرینی مانند کیک ، بیسکویت ، شکلات و … خودداری کنید زیرا این مواد غذایی باعث سوختن سریع کربوهیدرات های تولید شده در بدن می شوند.