رژیم و تغذیه

11 دلیل برای خوردن روزی 1 عدد سیب

سیب به بهبود تنفس ، درمان و پیشگیری از آسم ، افزایش هوش ، پیشگیری و درمان آلزایمر ، کاهش کلسترول ، کاهش خطر حمله قلبی ، کاهش خطر سرطان ، افزایش انرژی بدن ، افزایش بینایی و بهبود دیابت کمک می کند.

جدا از طعم عالی سیب ، این میوه خواص درمانی زیادی دارد.

سیب نقش مهمی در سلامت بدن دارد و مزیت آن این است که علاوه بر جلوگیری از بیماری ها ، باعث سلامتی نیز می شود.

در اینجا چند دلیل وجود دارد که شما باید حداقل یک سیب در روز بخورید.

1- به بهبود تنفس، درمان و پیشگیری از آسم کمک می‌کند

محققان انگلیسی اخیراً دریافته اند که مادرانی که در دوران بارداری سیب بیشتری می خورند ، تا 5 سالگی کمتر دچار کودک مبتلا به آسم می شوند.

این میوه همچنین می تواند از ریه های بزرگسالان محافظت کند.

همچنین می تواند خطر ابتلا به آسم ، سرطان ریه و بسیاری از بیماری های دیگر را کاهش دهد. اگر از مشکلات آسم رنج می برید ، خوردن یک فنجان آب سیب می تواند به کاهش این مشکلات و نگرانی کمک کند. یکی از نشانه های آسم تنفس سخت و بلند است ، اما می توانید با خوردن آب سیب تازه این علائم را از بین ببرید.

2- باعث می‌شود دیرتر گرسنه شوید

سیب حاوی مقدار زیادی فیبر است و معده شما را پر می کند بدون اینکه کالری زیادی بسوزاند و دیگر احساس گرسنگی نکنید.

شیرینی طبیعی سیب به آرامی وارد جریان خون می شود و به حفظ قند خون کمک می کند و سطح انسولین را در بدن ثابت نگه می دارد ، بنابراین برخلاف غذاهای آماده ، بدن احساس سیری و سیری می کند. آنها قند زیادی در خود دارند و منجر به گرسنگی بسیار سریع می شوند.

3- به افزایش هوش، پیشگیری و درمان آلزایمر کمک می‌کند

احتمالاً به دلیل افزایش تولید استیل کولین (ماده شیمیایی مسئول انتقال پیام بین سلولهای عصبی) ، سیب ها با افزایش سن به افزایش عملکرد حافظه کمک می کنند و به طور بالقوه احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می دهند. نتایج حاصل از تحقیقات حیوانات در دانشگاه منچستر است.

تأثیر آن در درمان و پیشگیری از آلزایمر به حدی است که خوردن سیب باعث تقویت سلول های مغزی می شود.

4- کلسترول خون را کاهش می‌دهد

ما باید از دو ترکیب اصلی و اصلی تشکر کنیم. پکتین (نوعی فیبر گیاهی) و پلی فنول ها (نوعی آنتی اکسیدان قوی). سیب می تواند سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش دهد ، بنابراین از گرفتگی عروق جلوگیری می کند.

برای استفاده بیشتر از مواد مغذی موجود در سیب ، پوست را دور نریزید ، زیرا پوست سیب دو تا شش برابر گوشت آنتی اکسیدان دارد.

با خوردن سیب به طور منظم ، می توانید از دیابت و سایر مشکلات بعدی پیروی کنید. ژلاتین موجود در سیب نقش انسولین را بازی می کند ، بنابراین از اهمیت ویژه ای در تنظیم سطح قند خون بدن برخوردار است.

سطح کلسترول بالا در بدن منجر به مشکلات طولانی مدت و خطرناکی می شود. با خوردن سیب می توانید سطح کلسترول را در حد طبیعی نگه دارید.

مطالعات نشان می دهد که خوردن دو عدد سیب در روز میزان کلسترول را حدود 16 درصد کاهش می دهد. هیچ چیز به اندازه سیب برای کاهش کلسترول خوب نیست.

5- با سرطان مبارزه می‌کند

مطالعات آزمایشگاهی نشان داده است که ترکیبات مختلف موجود در این میوه آبدار ، رشد سلولهای سرطانی را محدود می کند ، اما این ترکیبات زمانی بیشترین تأثیر را خواهند داشت که از تمام جزئیات سیب استفاده شود (البته به جز ساقه و دانه ها).

افرادی که بیش از یک سیب در روز می خورند 9 تا 42 درصد خطر ابتلا به سرطان های متعدد را کاهش می دهند (سرطان های دهان ، مری ، روده بزرگ ، پستان ، تخمدان ، سرطان پروستات و سایر سرطان ها). این نتایج حاصل تحقیقات محققان ایتالیایی است.

از آنجا که فیبر موجود در سیب در تقویت سیستم هضم موثر است ، از خطر سرطان روده بزرگ جلوگیری می کند. خوشبختانه ، مطالعات نشان داده است که مصرف این میوه خطر سرطان ریه و سرطان پستان را نیز کاهش می دهد و به طور کلی ، سیب میوه ای بسیار استثنایی در پیشگیری از سرطان های مختلف است.

6- دستگاه گوارش را تقویت می‌کند

افرادی که از مشکلات دستگاه گوارش رنج می برند می توانند با خوردن سیب عملکرد خود را طبیعی نگه دارند.

مهمترین دلیل تنظیم و تقویت سیستم گوارش غنی بودن سیب از فیبر است ، به این معنی که حرکات روده را تنظیم می کند و هضم و یبوست را از بین می برد. با تنظیم دستگاه گوارش ، درد مزمن و شدید قلبی مرتبط با این سیستم نیز کاهش می یابد.

7- موجب افزایش انرژی بدن می‌شود

قند موجود در سیب طبیعی است و فواید بسیاری دارد که به هیچ وجه با شیرین کننده ها و قندهای مصنوعی قابل مقایسه نیست.

قند موجود در سیب باعث افزایش انرژی می شود ، به همین دلیل خوردن این میوه صبح زود و قبل از صبحانه توصیه می شود و بدن را تا آخر شب تازه نگه داشته و انرژی مورد نیاز را تأمین می کند.

8- به درمان آنمی (کم خونی) کمک می‌کند

از آنجا که سیب حاوی آهن است ، در درمان کم خونی نقش مهمی دارد. آهن در بدن سطح هموگلوبین را افزایش می دهد ، که مستقیماً با درمان کم خونی ارتباط دارد. اگر دائما احساس ضعف و خستگی می کنید ، می توانید با خوردن این میوه خود را تازه کنید زیرا قند و اسیدهای طبیعی سیب با آهن ترکیب شده و انرژی را افزایش می دهد. همچنین سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند تا بدن برای بیماری آمادگی بیشتری پیدا کند.

سیب

9- کاهش خطر حملات قلبی را به دنبال دارد

سیب سرشار از آنتی اکسیدان های قوی است و در واقع آنتی اکسیدان ها فواید زیادی برای سلامت قلب دارند. مصرف سیب در درمان و پیشگیری از بیماری های قلبی بسیار کمک می کند.

با افزایش بیماری های قلبی ، هرگز برای خوردن این میوه دیر نیست و خوردن آن بسیار توصیه می شود.

10- به بهبود دیابت کمک می کند

افراد دیابتی در صورت عدم درمان می توانند به سایر مشکلات مربوط به دیابت نیز مبتلا شوند ، از جمله اختلالات عصبی ، کلیه و مشکلات بینایی. با خوردن سیب به طور منظم ، می توانید از دیابت و سایر مشکلات بعدی پیروی کنید. ژلاتین موجود در سیب نقش انسولین را بازی می کند ، بنابراین از اهمیت ویژه ای در تنظیم سطح قند خون بدن برخوردار است. خوشبختانه این میوه در شرایط مختلف آب و هوایی برداشت می شود.

11- به افزایش بینایی کمک می‌کند

مشکلات بینایی تقریباً اجتناب ناپذیر است ، اما مطالعات اخیر نشان داده است که سیب می تواند تأثیر مفیدی بر بینایی بگذارد. از آنجا که سیب منبع غنی ویتامین A و ویتامین C است ، تأثیرات مثبتی در درمان شب کوری و کوری رنگ دارد.

ارزیابی

آیا از این مطلب رضایت داشتید ؟

امتیاز کاربر: 5 ( 1 نتایج)

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × سه =

دکمه بازگشت به بالا